CSODATORTA
Hozzávalók:
  • 6 db tojás sárgáját
  • 35 dkg cukorral kikeverünk fehéredésig
  • folyamatos keverés mellett apránként hozzáadunk:
  • 10 evőkanál vizet
  • 15 dkg darált diót
  • 25 dkg kukoricalisztet
  • 1 csomag vaníliás cukrot
  • 0, 5 csomag sütőport
  • végül a tojások felvert habját.
Elkészítés:

1 nagy tepsit vagy
1 kapcsos tortaformát és egy 1,5 l-es jénait kivajazunk, kilisztezünk.
A formákat 3/4-ig töltjük, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük a tésztát közepes tűznél.

3 egész tojást
15 dkg porcukorral gőz fölött habosra keverünk legalább 3-4 percen keresztül.
Gőzről levéve hagyjuk kihűlni, majd hozzáadunk
25 dkg puha margarint
2 dkg kakaóport
5 dkg darált diót
1 evőkanál rumaromát

Legalább 1 órára hűtőbe tesszük, majd megtöltjük a már kész tortát.

Napokig friss marad!

Készítette: Balázs Ági




Egyelőre nincs meghírdetve új esemény
#3b7c9c #3b7c9c #3b7c9c
#3b7c9c